RÓLAM

Molnár Ádámnak hívnak, gyerekkorom óta kutatom a dolgok benső mozgatórugóit. Huszonöt év élsportolói és edzői munkáját hagyomány alapú csikung gyakorlással folytatom, melyet következetes, felépített módszertan jellemez. Így ismertem meg jobban testemet, elmémet és tudatomat. A csikung mélysége végtelen, és hatásfoka lenyűgöző. Ezt a tudást szeretném neked is átnyújtani, mely különösen hasznos, ha kínai akupunktúrát vagy shiatsu gyógyászatot tanulsz, és a csikunggal komolyabban ismerkednél vagy egy felépített évetvezetés, gyakorlat érdekel.

A Lotus Nei Gong International iskolánál, Damo Mitchelltől és az iskola szeniorjaitól tanultam mindazt, amit átfogóan keleti belső művészetek értelmében tanultam és tanítok ma. A tanítás annyiban merül ki, hogy megosztom a tapasztalataimat és a tananyagot azokkal akik ezek iránt a művészetek iránt érdeklődnek, és akikkel van szerencsém együtt járni az úton. ( Ennél az iskolánál válltam csikung instruktorrá. )

Továbbra is az iskola tanítványa vagyok, és én magam is gyakorlok napi rendszerességgel. Fontosnak tartom, hogy csak azt a tudást, tapasztalatot adom át, amelyet többszörösen átszűrtem és stabilizáltam magamban. Olvasmányok, kipróbálatlan, ellenőrizetlen anyagok, magánvélemény nem kerül a tananyagba. A hagyományörzés fontos eszköze a következetes és tiszta hozzállás, így marad esélye az ősök hagyományaiban őrzött kincsek fennmaradásának.

Nagy örömömre szolgál minden alkalommal, amikor együtt gyakorolhatok az érdeklődőkkel, akik megtisztelnek idejükkel, figyelmükkel és erőfeszítéseikkel. Hálásan köszönöm a lehetőséget elsősorban tanáraimnak és mindazoknak akik lehetővé tették, hogy gyakoroljunk ilyen módon.