Csikung Szerda – Vác

csikung vác szerda

időpont: 2022. június 22. 19:00 – 2022. augusztus 10. 20:00

helyszín: Vác - Body and Mind Stúdió

az esemény linkje

 

Kedves érdeklődő,
Szeretettel hívlak meg ,mostantól minden szerdán, a Body and Mind Stúdióba, 19:00-20:00 között tartott csikung gyakorló órára. 20:00-tól csatlakozni lehet elméleti előadáshoz, illetve lehetőség nyílik a gyakorló órával kapcsolatos kérdésekre, a tanultak megértésére.
Fókuszban a test és elme egységes működésének felfedezése, megértése, valamint az elengedés (!). Figyelemmel teli mozdulatokban és meghatározott pozitúrákban, hagyományos , eredeti csikung gyakorlatok közben tapasztalunk önmagunkról. Teljesítőképességünk, testünk rugalmassága, fókuszunk, figyelmünk, ellazulási képességünk mind megmérettetnek.
A Lotus Nei Gong iskola által jegyzett csikung instruktor vagyok, iskolám az Adamtao Neigong. A tananyag és hozzállás, amit átadok a Lotus Nei Gong iskola hagyományvonalait képviseli. Hétvégi kurzusokon és nyári elvonuláson tudunk ezekkel az alap ismeretekkel mélyebben foglalkozni, a heti gyakorló órák biztosítják a lendületet a fejlődéshez.
Ajánlott a könnyű, lezser ruházat és ha a körülmények úgy kívánják , egyszerű lapos talpú vászon cipő.
A részvételhez bejelentkezés szükséges: adamtao.csikung@gmail.com
8 alklamas blokkokban dolgozunk, a jobb eredmények érdekében, érdemes követni, hogy az aktuális blokkban hány alkalom van még hátra. Jelentkezni mindig az aktuálisan hátralévő alkalmak jelzésével és befizetésével lehet.
A csikung óra 1500 forint, az elméleti előadás adomány jellegű.
Nagyon köszönöm,
Ádám