Úszó Technika gyakorló tábor – neuro-reprograming

Molnar-Bros-2023-december-Uszo-technikai-tabor

időpont: 2023. december 09. 09:00 – 2023. december 10. 17:00

helyszín: Tolna Uszoda

az esemény linkje

 

2 Napos Úszó Technika Tábor Tolnán,

A tábor célja, hogy a résztvevők szert tegyenek új nézőpontokra, gyakorlatokra és tapasztalatokra az úszó technika fejlődés terén. Gyakorlatban és azt támogató módon elméletben is.
Fény derül majd arra, hogy egyénenként mire érdemes fókuszálni, és az edzésre szánt saját idő , hogyan használható fel hatékonyabban. Mi az amire érdemes figyleni és, hogyan épül fel a technika fejlesztés valójában.
A vízfekvés, kartempó és lábtempó összefüggéseit vizsgáljuk majd, magunkon.
A víz alatti és víz feletti kartempó munka sajátosságait is boncolgatjuk, a tábor végére cél, hogy mindneki ráérezzen és megtalálja maga számára a fejlődés kulcsát, mind érzetben, mind megértésben, elméletben.
Saját tapasztalataimon keresztül fogok insturálni, és bemutatni azt a hozzállást, amiről azt gondolom: sokkal több örömöt, kiváncsiságot és elégedettséget vihet az úszóedzés monotóniájába. A vízérzékelés, testérzékelés, és a sjaát felfedezések világába látogatunk el a 2 nap alatt, és terejsztjük ki ezt saját edzés munkánkra.
Program:
Szombat: 9:00 Találkozó, gyülekező az uszodában + elmélet
10:00-12:00 Úszó foglalkozás a Tolnai Uszodában
12:00 után ebéd, esetleg szállás elfoglalása.
14:30 Elmélet, 15:00-17:00 foglalkozás az uszodában
18:00 Vacsora
19:30 Előadás, Kérdezz-felelek, stb.
Vasárnap: 9:00 Találkozó az uszodában, előadás, szárazföldi munka
10:00-12:00 Vizes foglalkozás
12:00-14:30 ebéd, pihenő
15:00-17:00 Elmélet és vizes foglalkozás
17:00 búcsúzó, hazaút
A résztvevők száma 20 főben maximalizált.
Szállás: 3-4 ágyas szobákban a Szilvia Vendégházban. Résztvevők számától függően alakul 6-7000 ezer forint / éj / fő áron. Ha Péntekre is igényelne valaki, kérem külön jelezze! (már vannak versenyzők, akik foglaltak. )
Étkezés:
– Ebéd: Bajcsy Étterem, az uszoda mellett. ( menü és étlap is rendelkezésre áll) – szombat és vasárnap (mindenki magának rendel, rendez, a helyszín csak javaslat)
– Vacsora szombaton: bográcsos menü, vegetáriánus ( Szűcs Fatimáék ), a közös szálláson.
-Reggeli Vasárnap : egyéni, vagy lehet csatlakozni a szervezett reggelihez ( Szúcs Fatimáék), amelyet számunka a közös szálláshelyen prezentálnak.
( Fatimáék tudnka biztosíítani minden mentes ételt is ezekre az alkalmakra, rendezni majd velük kell, cirka 1800-2000 forint per étkezés.)
A Tábor díj, uszoda költséggel, belépővel: 45000 forint
+ 1 éjszaka szállás a Szilvia Vendégházban: ~ 6-7000 forint
+ Étkezés: 1) Önállóan vagy 2) a közösen szervezett ajánlatban ( lásd az étkezés részt)
Jelentkezés: molnarbrostri@gmail.com
– a jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé, véglegessé. Kérlek a befizetéssel együtt küldd el címedet amely, a számla kiállításához szükséges.
– Tüntesd fel, hogy: – hány éjszakát kérsz?
– önnállóan oldod meg az ebédet, vacsorát vagy közösen szeretnéd.
Kiknek ajánlom:
Felnőtteknek, úszó technika javítás, és az úszó edzés felépítésének mélyebb megértése céljából. Amatőr sportolóknak és azoknak a profiknak, akik úgy érzik, sok éves próbálkozás után sem tudtak tovább lépni.
– gyorsúszó technika biztos megléte alap feltétel, hátúszó technika ismerete, biztos megléte ajánlott. Főként a gyors és hátúszás technikáival és módszereivel fogunk foglalkozni.
Tóborvezető, insturktor: Molnár Ádám
( Úszó edzői végzettség: TF-Továbbképző Intézet, 2003-tól úszóedzői munkák, 2017-től diplomás shiatsu terapeuta, 2019-től Qigong Instruktor ( Lotus Nei Gong Iskola )
– 20+ éves triatlon és úszó élsportolói tapasztalat.