Úszótechnikai Tábor 2.0 – Neuro-reprogramming

Úszótechnikai tábor 2024

időpont: 2024. február 17. 09:00 – 2024. február 18. 17:00

helyszín: Tolna Uszoda

az esemény linkje

 

2 Napos Úszótechnika Tábor 2.0,

A tábor célja, hogy a résztvevők szert tegyenek új nézőpontokra, gyakorlatokra és tapasztalatokra az úszó technika fejlődés terén. Gyakorlatban és azt támogató módon elméletben is. Továbbá fontos az inspirálás és a felkészülést támogató folyamatok tisztán látása, ezt is igyekszünk elősegíteni.
Fény derül majd arra, hogy egyénenként mire érdemes fókuszálni, és az edzésre szánt saját idő , hogyan használható fel hatékonyabban. Mi az amire érdemes figyleni és, hogyan épül fel a technika fejlesztés valójában.
! A vízfekvés, a lábtempó és a légvétel fejfordítás összefüggéseit vizsgáljuk majd, magunkon. ! És integráljuk a karmunkához, és egy fejlettebb gyors úszó technikába.
A tábor végére cél, hogy mindenki ráérezzen és megtalálja maga számára a fejlődés kulcsát, mind érzetben, mind megértésben, elméletben.
Saját tapasztalataimon keresztül fogok insturálni, és bemutatni azt a hozzállást, amiről azt gondolom: sokkal több örömöt, kiváncsiságot és elégedettséget vihet az úszóedzés monotóniájába. A vízérzékelés, testérzékelés, és a saját felfedezések világába látogatunk el a 2 nap alatt, és terejsztjük ki ezt saját edzés munkánkra.
Ez az előző táborunk porgramja, volt, hamarosan véglegesül a helyszín, és a 2. tábor programja.
„Program:
Szombat: 9:00 Találkozó, gyülekező az uszodában + elmélet
10:00-12:00 Úszó foglalkozás a Tolnai Uszodában
12:00 után ebéd, esetleg szállás elfoglalása.
14:30 Elmélet, 15:00-17:00 foglalkozás az uszodában
18:00 Vacsora
19:30 Előadás, Kérdezz-felelek, stb.
Vasárnap: 9:00 Találkozó az uszodában, előadás, szárazföldi munka
10:00-12:00 Vizes foglalkozás
12:00-14:30 ebéd, pihenő
15:00-17:00 Elmélet és vizes foglalkozás
17:00 búcsúzó, hazaút
A résztvevők száma 20 főben maximalizált.
Szállás: 3-4 ágyas szobákban a Szilvia Vendégházban. Résztvevők számától függően alakul 6-7000 ezer forint / éj / fő áron. Ha Péntekre is igényelne valaki, kérem külön jelezze! (már vannak versenyzők, akik foglaltak. )
Étkezés:
Szombat ebéd, vacsora ( ha ajánlhatjuk ) a Bajcsi étteremből rendelve, a szállás hely étkezőjében. ( lásd az étlapjukat, menüjüket. )
Vasárnap: ebéd ugyan így. Reggeli : önnállóan, vagy igény szerint megpróbálhatjuk megszervezni.
A Tábor díj, uszoda költséggel, belépővel: 45000 forint
+ 1 éjszaka szállás a Szilvia Vendégházban: ~ 6-7000 forint
+ Étkezés: 1) Önállóan vagy 2) a közösen szervezett ajánlatban ( lásd az étkezés részt)
Jelentkezés: molnarbrostri@gmail.com
– a jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé, véglegessé. Kérlek a befizetéssel együtt küldd el címedet amely, a számla kiállításához szükséges.
– Tüntesd fel, hogy: – hány éjszakát kérsz?
– önnállóan oldod meg az ebédet, vacsorát vagy közösen szeretnéd.
Kiknek ajánlom:
Felnőtteknek, úszó technika javítás, és az úszó edzés felépítésének mélyebb megértése céljából. Amatőr sportolóknak és azoknak a profiknak, akik úgy érzik, sok éves próbálkozás után sem tudtak tovább lépni.
– gyorsúszó technika biztos megléte alap feltétel, hátúszó technika ismerete, biztos megléte ajánlott. Főként a gyors és hátúszás technikáival és módszereivel fogunk foglalkozni.
Táborvezető, insturktor: Molnár Ádám
( Úszó edzői végzettség: TF-Továbbképző Intézet, 2003-tól úszóedzői munkák, 2017-től diplomás shiatsu terapeuta, 2019-től Qigong Instruktor ( Lotus Nei Gong Iskola )
– 20+ éves triatlon és úszó élsportolói tapasztalat.