Kedd / heti , ismétlődő gyakorlások

csikung gyakorlás kedd

időpont: 2021. október 12. 18:00 – 2021. november 30. 20:15

helyszín: Budapest és Online

 

2021. október 12 -én lesz a már szokásos heti testedzés és csikung óráink első alkalma, majd hetenként ismétlődik, egészen november 30-ig.

Minden kedden, 18:00-19:00-ig testedzés a hagyományos csikung és dao yin alapoknak megfelelően. Ilyenkor nyújtunk, erősítünk időnként a vérkeringést fokozzuk, vagy éppen egy -egy testtájra koncentrálva fejlesztünk.

19:15-től 20:15-ig pedig taoista csikung vagy éppen dao yin gyakorlást végzünk a tananyagnak megfelelően. Koncentrálva egy gyakorlatra, vagy eegy elemre, vagy gyakorlat sorozatra. Hasznos lehet részt venni valamelyik több napos gyakorlásunkon, mert ilyenkor mélyítjük el azokat a gyakorlatokat, amelyeket, a heti órákon is elő veszünk. Nem alap feltétel, de hasznos.

Helyszín a személyes részvétel esetén, Budapest, Csepel, pontos információ hamarosan, illetve a jelentkezéskor. Minden órához biztosítunk online részvételt is, amennyiben pedig a körülmények olyanok, cska online részvétel lehetséges. Többnyire szerte az országban élő gyakorlók csatlakozását is elősegíti ez a megoldás, az elmúlt közel két évben nagyon bevált. Google meet rendszerben csatlakozunk össze.

Részvételi díj a 8 alkalom testedzésre: 8×1250 forint, csikungra: 8×1250 forint. Amennyiben lekésted a jelentkezést, és például már csak 6 alkalom van hétra akkor értelem szerűen 6×1250 forint. Külön alkalmakat és egyéni variációkat sajnos nem áll módomban elfogadni. Sorozatként dolgozunk.