Nei Gong / 2 +1 nap

nei gong 2022 december budapest csikung

időpont: 2022. december 02. 08:00 – 2022. december 04. 17:00

helyszín: Budapest / Csepel

az esemény linkje

 

Nei gong, 2+1 Nap.

A nei gong az a belső folyamat amelynek során változásokon megy át a test, Qi és tudat. Lineáris jellegű, meghatározható ok, okozati láncok mentén történik a változás.
A 3 nap sokkal mélyebb betekintést, és több felismerést enged, ezért ezt javaslom alapvetően, de lehetőség van 2 és a plusz egy napos részvételre is.
Az első két nap kezdőknek és haladóknak is kedvezik, a +1nap már inkább a jártasabbaknak , a mélyülni vágyóknak.
A tananyag a Lotus Nei Gong iskola tananyagának felel meg, és a jelenlévőkre lesz szabva. Alapvetően a Wu Dao Yin a téma. A +1 nap az alsó dan tien gongé és a Wu Dao Yin gyakorlás jártasabb szintre emelése, a belső nyújtás, elengedés, a figyelem és finomítás.
Szeretném, közelebb hozni a nei gong eszköztárának gyakorlati használatát, a gyakorlásunk közép és hosszú távú felépítését. És a test tereinek megnyitása és a Qi süllyedése közötti összefüggéseket. Keringetés, szabályzás és kivezetés dinamikáját.
A résztvevők érteni fogják a nei gong lényegét, a csikung és dao yin szerepét, valamint elmélyülnek ezek használatában. Az alsó dan tien szerepe mindegyikben kiemelkedő, a nei gong folyamat kihagyhatatlan alap állomása.
Péntek: 8:00-15:30
Szombat vasárnap : 9:00-17:00
Helyszín : Budapest (csepel)
Jelentkezés: adamtao.csikung@gmail.com
– a részvételi díj befizetésével válik véglegessé, amely a következő:
2 alap nap: 38000
+1 nap ( vasárnap ): 19000
3 nap egyben: 52000
A belső művelés útján minden további munka az előzőleg megszerzett képességekre épül, a nei gongban haladók számára eszenciális ezt észben tartani. Elakadásokhoz vezet később, ha nem sajátítjuk el a módszerek által a képességeket sorban.